El comerç de Balears destaca la bona resposta de la ciutadania aquest 'Black Friday'.

El comerç de Balears destaca la bona resposta de la ciutadania aquest 'Black Friday'.

PALMA, 24 Nov.

El comerç de Balears ha destacat aquest divendres la bona resposta de la ciutadania a aquest 'Black Friday' animada pels descomptes i l'ambient nadalenc que acaba d'estrenar-se.

Per part de la Federació Patronal d'Empresaris de Comerç de Balears (Afedeco), Antoni Gayà, ha traslladat que els comerciants estan "contents" per un "bon dia de vendes".

Gayà ha celebrat l'increment d'activitat pel 'Black Friday', especialment a Palma, i ha valorat l'efecte dinamitzador d'aquesta campanya.

"El dia ha estat molt bo, hi ha moltíssim moviment i s'està venent molt més del normal", ha expressat Gayà, consultat per Europa Press.

En tot cas, Gayà ha recordat que les vendes d'aquest 'Black Friday', en molts casos, són les vendes que no s'han fet en les últimes setmanes a l'espera dels descomptes, però ha animat a pensar en positiu i confiar que l'ambient nadalenc surti la gent al carrer. "Com més gent al carrer, més possibilitats de compres", ha indicat.

Des d'El Corte Inglés també han destacat la bona resposta de la ciutadania, que ja té consolidada aquesta data com a assenyalada per avançar, d'una banda, les compres de Nadal i adquirir productes, especialment en tèxtil, per a l'hivern.

Tot i que la cadena de distribució va començar amb la campanya de descomptes el dilluns, reconeixen que el 'Black Friday' és un dels dies més potents i confien que el bon ritme es mantingui al llarg del cap de setmana essent a més el diumenge dia d'obertura comercial.

Tags

Categoría

Illes Balears