• dijous 2 de febrer del 2023

El comitè d'empresa de la Fundació Bit anuncia mobilitzacions per reclamar igualtat salarial

img


PALMA, 20 Oct.

El comitè d'empresa de la Fundació Bit, format per CCOO, USO, UGT i CSIF, ha anunciat mobilitzacions per equiparar els sous al d'altres empreses públiques i entre companys perquè, segons han afirmat, "realitzen tasques similars o idèntiques i cobren fins a un 45% menys per la seva feina". p>

En un comunicat, els sindicats han censurat que a la Fundació Bit el dret d'igualtat salarial "brilla per la seva absència" i han advertit que s'ha arribat a un punt "insostenible" per a la plantilla, "veient incrementats els serveis i el personal al qual donen suport sense rebre formació adequada ni contractar més personal".

Així, han criticat la "desídia" amb què s'ha tractat a aquests empleats "en què hauria de ser l'empresa model del Govern quant a estratègies R+D+i i tecnologia", i han lam dit que no es doni solució a la Fundació "però es proclami que s'estenen escuts socials o que augmenten els sous".

En aquest punt, han recordat que ja han passat gairebé deu anys des de la creació de la Fundació i els treballadors "segueixen sense tenir un conveni amb una única regulació per a tots".

"La desigualtat salarial, les injustícies i els problemes de personal segueixen existint", han conclòs.

Notícies més vistes Avui