• divendres 31 de març del 2023

El Consell alerta de trànsit altern i talls de carril a diverses carreteres de Mallorca per tasques manteniment

img

PALMA, 17 Jun.

El Consell ha alertat aquest divendres els conductors de Mallorca de trànsit altern i talls de carril a diverses carreteres de l'illa per tasques de manteniment.

Segons ha comunicat el departament de Carreteres del Consell en diversos missatges publicats a Twitter, recollits per Europa Press, el trànsit de la Ma-4030 -- carretera Sant Llorenç des Cardassar-- serà altern durant aquesta jornada, per les tasques de manteniment que es duen a terme, fins a les 18.00 hores.

A més, ha afegit, el trànsit a la Ma-43511 (Sineu ) també serà altern fins aquest dissabte, dia 18 de juny, a les 18.00 hores, per tasques de manteniment a la via. Això mateix succeirà amb el trànsit de la Ma-3440 (Inca-Santa Margalida), que serà altern per tasques de manteniment, fins dissabte 18 de juny, a les 18.00 hores.

Finalment, el departament de Carreteres del Consell de Mallorca ha compartit el tall de trànsit del carril dret a la Ma-1 per tasques de manteniment que es duen a terme fins aquest divendres a les 15.00 hores.

Notícies més vistes Avui