Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Consell augmenta a més de 270 les incidències a Mallorca a causa del temporal.

El Consell augmenta a més de 270 les incidències a Mallorca a causa del temporal.

Aquest dilluns s'estan culminant les tasques de seguretat i de retirada d'arbres

PALMA, 28 ago.

El Consell de Mallorca ha elevat a més de 270 les incidències en les quals està treballant des d'aquest diumenge a causa del temporal que ha sofert l'illa.

Segons ha informat la institució insular en una nota de premsa aquest dilluns, les brigades de carreteres i dels Bombers de Mallorca han treballat de manera "intensa" aquests dos dies.

El conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, ha visitat una de les zones on els efectius del Consell treballen per restablir la normalitat. En aquest sentit, han informat que la gran majoria de les incidències es van resoldre el diumenge a la nit, i aquest dilluns s'estan culminant les tasques de seguretat i de retirada d'arbres.

Durant la visita a les brigades que treballen a la carretera Ma-1016 entre Puigpunyent i Calvià, Rubio ha destacat la "gran tasca del personal del Consell de Mallorca". Així doncs, més de 80 persones han treballat des del primer moment per resoldre les incidències.

En el cas de les carreteres, han estat 50 incidències, la majoria per caiguda d'arbres, branques o pedres. A més, han destacat la caiguda de dues pedres de grans dimensions a la carretera de Sa Calobra aquesta matinada, que ja han estat retirades. Malgrat el temporal, no ha estat necessari tallar de forma permanent cap carretera de Mallorca.

Quant a les incidències ateses pels Bombers de Mallorca, han destacat 182, principalment la retirada d'arbres i branques a zones urbanes, i mobiliari urbà de les façanes i de les zones públiques de diferents municipis de l'illa.

A la localitat de Calvià, fins a les 14.00 hores d'aquest diumenge, els Bombers de Mallorca han actuat en 56 incidències. Així mateix, han hagut d'intervenir a Felanitx, amb la caiguda dels murs i del sostre de la plaça de bous, entre les més destacades.