• dijous 2 de febrer del 2023

El Consell convocarà un ple extraordinari per dues iniciatives en suport a l'activitat esportiva de clubs de Mallorca

img

PALMA, 10 Set.

El Consell de Mallorca convocarà un ple extraordinari per portar dues iniciatives per fer arribar el suport de la institució insular a l'activitat esportiva dels clubs de l'illa.

Segons ha informat el Consell en nota de premsa, la institució, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports, aposta per donar suport a diferents clubs i entitats esportives de Mallorca a través de diferents iniciatives que es dotaran amb 2,1 milions d'euros. a debat al si d'un ple extraordinari del Consell de Mallorca que es convocarà properament a aquest efecte.

La primera de les modificacions de crèdit, per valor d'1,1 milions d'euros servirà per dotar un expedient de patroci esportiu a les societats anònimes esportives de Mallorca --d'una banda el RCD Mallorca SAD i, de l'altra, el CD At. Balears SAD--. Aquests patrocinis esportius quedaran vinculats a la difusió més àmplia dels valors de l'esport i de la societat mallorquina –cohesió social, drets públics, sostenibilitat, foment dels productes locals, etcètera–.

La segona modificació de crèdit, de prop de 900.000 euros en total habilitarà partides perquè el Consell concerti suports publicitaris amb la resta de clubs de Mallorca de categories superiors, que no són societats esportives anònimes, com ara el Palma Futsal, el Volei Palma, el Volei Manacor o el Palma Basket, entre d'altres. I, finalment, aquesta modificació de crèdit també dotarà lincrement de la quantitat de subvencions que ja es destinen als clubs esportius de Mallorca en virtut del seu treball amb lesport base.

D'aquesta manera, Consell ha reafirmat el seu vincle amb la pràctica esportiva de base, i amb l'activitat dels clubs esportius d'elit, com a referents a la pràctica esportiva, i la funció social de l'esport com a factor cohesionador, que potència de la imatge de Mallorca a través dels èxits esportius a les diferents competicions.

Notícies més vistes Avui