• dimecres 29 de març del 2023

El Consell d'Administració de l'EMT aprova la reducció dels abonaments a la meitat

img

PALMA, 19 Jul.

El Consell d'Administració de l'EMT Palma ha aprovat aquest dimarts, amb els quatre vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició, elevar a ple l'aprovació de les noves tarifes dels abonaments i els títols multiviatges venuts a partir del dia 1 de setembre i fins al dia 31 de desembre.

En una nota de premsa, Cort ha indicat que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, mitjançant l'Ordre ministerial que dóna compliment al capítol II, relatiu a ajudes al transport urbà i interurbà, del Reial decret llei 11/2022, de 25 de juny, atorga ajudes directes per als ens locals que tenen un servei de transport col·lectiu urbà i que suposen una subvenció per reduir en un 30 per cent en el preu dels abonaments i títols multiviatge.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Palma, mitjançant l'EMT, ampliar á aquest descompte fins al 50 per cent assumint el cost del 20 per cent de diferència.

Així, a partir del dia 1 de setembre i fins al 31 de desembre els preus dels abonaments de l'EMT Palma passaran a costar-ne la meitat. El cost total de la mida és d'1,4 milions d'euros. El ministeri aportarà un 30% i l'Ajuntament, el 20% restant del romanent del 2021.

Els preus reduïts s'apliquen als residents a Palma amb targeta ciutadana i també a aquells ajuntaments que tenen conveni amb l'EMT.

Notícies més vistes Avui