Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Consell de Mallorca crea la primera Comissió de Transparència. El Consell de Mallorca constitueix la primera Comissió de Transparència.

El Consell de Mallorca crea la primera Comissió de Transparència.

El Consell de Mallorca constitueix la primera Comissió de Transparència.

PALMA, 15 de març.

El Consell de Mallorca ha constituït la primera Comissió de Transparència aquest dijous, en la qual ha donat compte de l'actualització de les dades del portal de transparència.

La comissió és un òrgan del Consell que compleix les funcions de control i gestió de la institució insular ja que és l'encarregada de fer el seguiment del compliment del Codi de Bon Govern.

En una nota de premsa, el conseller insular de Presidència, Antoni Fuster, ha destacat que amb la convocatòria d'aquesta comissió es busca "potenciar el portal per aportar la màxima claredat als mallorquins". A més, ha assegurat que l'equip de govern "té un compromís ferm i indubtable amb la transparència en tots els passos que dóna".

La Comissió de Transparència ha estat constituïda pel conseller insular de Presidència, en qui ha estat delegada la presidència, i en aquesta sessió s'ha comptat amb l'assistència de tots els portaveus dels grups polítics del Consell de Mallorca -PP, PSIB, Vox, MÉS i El PI-.