• dimecres 29 de març del 2023

El Consell de Mallorca destina 108.000 euros al sector cinematogràfic

img

PALMA, 26 Jul.

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca destinarà un total de 108.000 euros al sector cinematogràfic.< /p>

En una nota de premsa, el Consell de Mallorca ha indicat aquest dimarts que l'objectiu d'aquesta convocatòria és donar suport a l'organització de festivals, mostres o cicles de cinema que tinguin lloc a Mallorca el 2022.

Els projectes beneficiaris d'aquestes línies d'ajuts són: la dotzena edició de l'Atlàntida Mallorca Film Fest, la quarta edició del festival de cinema documental MajorDocs, l'onzena edició de l'Evolution Mallorca International Film Festival, la cinquena edició del Mecal Balears 2022, la 13a Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, el Cicle de Cinema d'Autor organitzat per l'Associació Cultural Cine Club 39 Escalons, el 5è Out! Mostra de Cinem LGTBIQ+ de Balears i el Cinema Lliure a la Platja.

En total són vuit els projectes que es veuran beneficiats per aquests ajuts destinats a l'organització de festivals, mostres o cicles de cinema durant el 2022.< /p>

De fet, en aquesta convocatòria es van presentar el mateix nombre de projectes que de treballs que se'ls ha concedit aquest ajut. Per tant, cap projecte presentat no s'ha quedat fora subvenció per part del Consell de Mallorca, ha ressenyat la institució insular.

Notícies més vistes Avui