Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Consell de Mallorca impulsa el turisme esportiu a la triatló de Roth, Alemanya.

El Consell de Mallorca impulsa el turisme esportiu a la triatló de Roth, Alemanya.

PALMA, 27 de juny.

El Consell de Mallorca, a través de Mallorca Turisme, ha estat present aquest cap de setmana a la prova de triatló 'Challenge Roth 2023', celebrada a la ciutat alemanya de Roth per promocionar l'illa com a destinació turística per als aficionats a l'esport i les activitats a l'aire lliure.

El 'Challenge Roth 2023' és una de les proves de triatló de llarga distància "més destacades del calendari esportiu europeu", amb gran presència d'esportistes, marques especialitzades i aficionats, segons ha informat la institució insular en un comunicat.

L'objectiu també era aprofitar la concentració d'aficionats i professionals del camp esportiu, concretament aquells vinculats amb el triatló.

Les instal·lacions de la 'Challenge Roth 2023' han estat obertes al públic des del dijous 22 fins al diumenge 25. A més de Mallorca Turismo, també han estat presents la 'Challenge Peguera', l'Ajuntament de Calvià, Viva Hotels i l'empresa de gestió d'esdeveniments esportius Kumulus.

"El producte esportiu és una de les prioritats en la promoció turística de Mallorca pel seu perfil altament desestacionalitzador, ja que es tracta d'activitats que, preferentment, es practiquen en temporada de primavera, tardor i hivern. Així mateix, suposen un impuls per a altres productes complementaris com el cultural i el gastronòmic", ha afirmat el Consell.