Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Consell instal·larà 38 càmeres amb sonòmetres a la Ma-10 i carreteres secundàries de la Serra de Tramuntana. El Consell instal·larà 38 càmeres amb sonòmetres a la Ma-10 i carreteres secundàries de la Serra de Tramuntana.

El Consell instal·larà 38 càmeres amb sonòmetres a la Ma-10 i carreteres secundàries de la Serra de Tramuntana.

El Consell instal·larà 38 càmeres amb sonòmetres a la Ma-10 i carreteres secundàries de la Serra de Tramuntana.

PALMA, 6 Març.

El Consell de Mallorca ha anunciat que instal·larà 38 càmeres amb lector de matrícula i sonòmetres en diferents punts de la Ma-10 i carreteres secundàries.

Així ho ha explicat aquest dimecres el conseller insular de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, després de reunir-se amb alcaldes de la Serra de Tramuntana, que han valorat positivament la iniciativa.

El conseller ha explicat que l'objectiu és instal·lar les càmeres en els pròxims mesos i que les dades que s'obtinguin es remetran a la Direcció General de Trànsit (DGT) perquè, en cas necessari, es pugui sancionar el soroll o la velocitat.

El departament de Rubio ha proposat instal·lar 34 càmeres, de les quals sis són de la DGT, i els alcaldes han demanat incloure quatre punts més, de manera que la previsió és instal·lar un total de 38 dispositius, una vintena d'ells a la Ma-10.

"El Consell de Mallorca, dins de l'àmbit de les seves competències, actua d'una manera ferma i contundent, perquè és imprescindible la tranquil·litat dels veïns de la Serra de Tramuntana", ha subratllat Rubio.