• dilluns 5 de juny del 2023

El Consell lliura el primer premi Cinema de Mallorca a l'actriu Nastassja Kinski

img


PALMA, 24 Oct.

El Consell de Mallorca, a través de la Mallorca Film Commission, lliurarà el primer Premi de Cinema de Mallorca (Mallorca Film Award) a l'actriu Nastassja Kinski. i 'París, Texas' serà homenatjada a la gala inaugural de l'Evolution Mallorca International Film Festival, que tindrà lloc el 26 d'octubre.

"És una actriu amb una gran trajectòria internacional que des de Mallorca volem reconèixer, i és la primera a què donarem aquest nou guardó Premi de Cinema de Mallorca, de la Mallorca Film Comission”, ha expressat la presidenta del Consell, Catalina Cladera.

Per la seva banda, el conseller insular de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha exposat que des de les administracions volen formar part te dels festivals i contribuir a aquesta indústria "tan potent" a l'illa.

L'actriu alemanya, de 61 anys, ha treballat al llarg de la seva carrera en més de 60 pel·lícules, algunes amb directors com Wim Wenders, Polanski Roman, Francis Ford Coppola o David Lynch. Gràcies a la seva interpretació al film 'Tess', va obtenir el Globus d'Or a la millor actriu revelació.

L'Evolution Mallorca International Film Festival se celebrarà del 26 d'octubre al primer de novembre. El programa d'aquesta edició, l'onzena, comptarà amb un total de 127 títols procedents de 24 països, 89 dels quals són estrenes nacionals, 17 europees i 21 mundials.

Notícies més vistes Avui