Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Consell posa línies contínues en cinc trams de la Via de Cintura per evitar canvis de carril "perillosos".

El Consell posa línies contínues en cinc trams de la Via de Cintura per evitar canvis de carril

PALMA, 24 d'octubre.

El departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha començat la col·locació de línies contínues en cinc trams de la Via de Cintura per evitar canvis de carril "perillosos" a les sortides.

La institució insular ha explicat aquest dimarts en un comunicat que l'objectiu d'aquesta acció és millorar la fluïdesa de la circulació i la seguretat, així com impedir situacions "perilloses" que es produeixen quan els vehicles decideixen canviar de carril per accedir de forma "ràpida i brusca" a una sortida de l'autovia.

Els trams que es veuran afectats per la modificació són, en sentit Andratx, el de l'Estadi Balear i l'accés al carrer Aragó; un de l'autopista d'Inca a l'entrada de Son Hugo i un altre entre les sortides de Sóller a Valldemossa. En sentit aeroport, es pintarà una línia contínua entre la sortida de Sóller i la de Son Hugo i una altra entre la d'Inca i l'accés del carrer Aragó.

Els tècnics del Consell apunten aquest canvi en la senyalització vertical com a prova pilot, per la qual cosa, únicament, s'estan introduint noves marques de pintura. Concretament, s'estan marcant línies d'entre 300 metres i 1,5 quilòmetres de longitud.

A més, es reforçarà la informació en els panells de missatge variable, que advertiran de l'existència de marques vials noves. Les tasques, que es realitzen durant la nit, ja s'estan executant en direcció a Andratx i en els pròxims dies es conclourà en direcció aeroport i Palma.

.