El consell rector de l'IbDona aprova el projecte de pressupost de l'entitat per al 2024.

El consell rector de l'IbDona aprova el projecte de pressupost de l'entitat per al 2024.

PALMA, 18 des.

El consell rector de l'Institut Balear de la Dona (IbDona) s'ha reunit aquest dilluns per presentar i aprovar el pressupost anual de l'entitat, corresponent a 2024.

A més, durant l'encontre s'han realitzat noves aportacions i exposició pública respecte al consell de participació de les dones, segons ha informat la Conselleria de Famílies i Assumptes Socials en una nota de premsa.

El pressupost de 2024 presenta una línia de polítiques "especialment centrades en l'educació", ja que "treballa en la prevenció i la sensibilització per a tot l'alumnat de les Balears", ha apuntat la directora de l'IbDona, Cati Salom.

Salom ha indicat que els comptes "segueixen amb la línia de subvencions que s'ha dut a terme fins ara" i "inicien una nova línia de tècnica en igualtat a nivell municipal".

A la reunió del consell rector d'aquest dilluns, a més de la consellera de Famílies i Assumptes Socials, Catalina Cirer, i de la directora de l'IbDona, han assistit representants dels quatre Consells insulars, els grups parlamentaris --a excepció de Vox--, la Federació d'Entitats Locals de les Balears (Felib), de l'Associació de Dones Educadores de Balears i del Lobby de dones.

.

Categoría

Illes Balears