El conseller d'Educació inicia la visita als centres educatius de Llucmajor.

El conseller d'Educació inicia la visita als centres educatius de Llucmajor.

Vera i el president de l'Ibisec es reuneixen amb els equips directius del CEIP Badies, CEIP Urbanitzacions, CEIP Son Verí i CEIP s'Algar

PALMA, 6 Nov.

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, ha iniciat aquest dilluns la visita als centres educatius del terme municipal de Llucmajor.

Segons ha informat la Conselleria en nota de premsa, el conseller Vera, acompanyat del gerent de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec), Mateu Suñer, ha iniciat aquesta jornada les visites als centres educatius de Llucmajor, concretament als situats en la zona d'Urbanitzacions i Arenal.

La resta de centres del municipi seran visitats en les pròximes setmanes perquè el conseller Antoni Vera hagi visitat tots els centres públics del municipi abans de l'elaboració del Pla d'Infraestructures 2024-2027, que marcarà les prioritats quant a noves infraestructures i obres de reforma i millora.

En la visita d'aquest dilluns, l'alcaldessa de Llucmajor, Maria Francisca Lascolas, i la regidora d'Educació, Margalida Planas, han acompanyat al conseller d'Educació i Universitats i al gerent de l'Ibisec durant tot el recorregut, que ha començat al CEIP Badies. A més, també s'han visitat el CEIP Urbanitzacions, el CEIP Son Verí i el CEIP s'Algar.

Durant les visites, els diferents equips directius han fet arribar les seves demandes al conseller Vera, entre les quals es troben millorar els vestidors del CEIP s'Algar o arreglar les humitats del CEIP Badies. El conseller ha escoltat les peticions i s'ha compromès a millorar l'estat de les instal·lacions educatives i posar en marxa el servei de menjador al CEIP Son Verí.

Fins ara, el conseller d'Educació i Universitats ja ha visitat els centres de l'illa de Formentera, els d'alguns municipis d'Eivissa i Menorca, així com els de les localitats mallorquines de Capdepera i Alaró. Està previst que les visites continuïn en les pròximes setmanes per accelerar el disseny del Pla d'Infraestructures 2024-2027.

.

Tags

Categoría

Illes Balears