• dijous 30 de març del 2023

El curs escolar arrenca a Palma amb "tranquil·litat" en el trànsit i retencions "normals"

img

PALMA, 12 Set.

El curs escolar ha arrencat aquest dilluns a Palma amb " tranquil·litat dins de la densitat del trànsit i retencions normals a les vies de la ciutat. Així ho ha explicat, en declaracions als mitjans, el més gran de la Policia Local de Palma, Miquel Quetglas, que ha valorat les primeres hores d'aquest dilluns marcat per la tornada a l'escola.

Quetglas ha destacat la "normalitat i fluïdesa" del trànsit en hores punta. Concretament, als eixos principals, Son Rapinya i Avingudes, el trànsit ha circulat "a velocitat lenta, però amb fluïdesa dins de la lentitud".

Segons el més gran de la Policia Local de Palma, durant el matí no s'han produït embussos de circulació i les retencions han estat "normals".

L'àrea de Seguretat Ciutadana, en coordinació amb Educació i Mobilitat Sostenible, ha organitzat, com cada any, l'operatiu de trànsit i seguretat, de manera que la Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional ha vetlat per la seguretat tant a les entrades com a la sortida dels centres.

Aquest any també s'ha comptat amb la presència de la Policia Nacional a determinats punts de Palma per realitzar tasques relacionades amb la seguretat ciutadana.

Notícies més vistes Avui