• dilluns 5 de juny del 2023

El detingut per l'agressió mortal a un noi en una discoteca de Cala Major surt en llibertat

img

PALMA, 13 Jul.

El presumpte autor de l'agressió que va acabar amb la mort d'un noi, de 28 anys, en una discoteca de Cala Major, a Palma, ha sortit en llibertat després que el jutge hagi decretat llibertat provisional amb prohibició de sortir de Mallorca i retirada del passaport.

El jove va ser detingut la setmana passada ja que després de l'agressió va marxar del lloc de manera immediata i el grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, duent a terme nombroses gestions i prenent declaració a diversos testimonis.

La posada en llibertat ha estat avançada, aquest dimecres, pel diari 'Última Hora'. Segons va informar la Policia Nacional la setmana passada, com a conseqüència de les declaracions i les indagacions dutes a terme, els agents van descobrir que el presumpte autor estava en companyia d'un grup de persones i que quan van sortir de l'establiment es va produir l'agressió.< /p>

La identificació de l'agressor es va complicar pel fet que la persona no tenia antecedents penals i desenvolupava una vida normal, per la qual cosa només es comptava amb una descripció.

Notícies més vistes Avui