• divendres 2 de desembre del 2022

El fiscal demana dos anys de presó i una indemnització de 15.000 euros a un pare per maltractar greument el seu fill

img

L'escrit de l'acusació recull càstigs excessius com romandre durant temps agenollat ​​o tancar-lo a les fosques en una habitació

PALMA, 19 Set.

La Fiscalia demana dos anys de presó i una indemnització de 15.000 euros a un pare acusat de maltractar greument el seu fill menor d'edat, a qui suposadament copejava i insultava, a més de sotmetre'l a càstigs excessius, a la Part Forana de Mallorca.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears ha citat aquest dimarts l'acusat, un home de 55 anys, per a una vista en què es podria explorar un acord entre les parts que evités el judici.

En el seu escrit, el fiscal acusa l'home de sotmetre el menor a vexacions i insults, propinar-li puntades de peu, cops a la cara i el cap i imposar-li càstigs excessius com romandre durant temps agenollat ​​o tancar-lo a les fosques en una habitació.

Aquestes pràctiques s'haurien estès fins al 2017, quan el menor tenia nou anys. El fiscal sosté que aquesta situació de maltractament ha provocat al nen un trastorn amb ansietat extrema.

A més de la pena de presó, la Fiscalia reclama inhabilitar l'home per a l'exercici de la pàtria potestat i privar-lo del dret a la tinença d'armes durant dos anys. A més, demana que es dicti una ordre d'allunyament i prohibició de comunicació a favor de la víctima, amb una distància límit de 200 metres, durant tres anys.

Notícies més vistes Avui