El Govern assegura que Vidal "no havia demanat un ús privat" de l'aparcament de la seva Conselleria.

El Govern assegura que Vidal

PALMA, 8 Set.

El portaveu del Govern, Antoni Costa, ha assegurat que la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, "no ha demanat un ús privat" de l'aparcament de la seva Conselleria i que ha reclamat ja "que es retiren les senyalitzacions" que s'havien ubicat a l'aparcament.

Així ho ha explicat Costa aquest divendres en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, en la qual ha assegurat que la consellera "no va ordenar ni demanar que es posés cap cartell, con, cadena, ni res".

En aquest sentit, el portaveu ha indicat que Vidal "va demanar la possibilitat de connectar el seu vehicle" en un aparcament públic amb un punt de recàrrega elèctrica a la Direcció General de Transport. També ha remarcat que Vidal ha fet ús del punt de recàrrega "dues vegades des que és consellera" i que després de la crítica del PSIB de que "s'ha apropiat per a ús propi de l'aparcament", Vidal ha demanat que "es retiroen" les senyalitzacions.

Costa ha reiterat que la consellera "en cap cas va demanar que se li reservàs res per a ús privat i per això ha ordenat la retirada immediata".

Cal recordar que el PSIB ha retret aquest divendres en una nota de premsa a Vidal l'apropiació per a ús propi d'un aparcament de càrrega elèctrica destinat al servei d'inspecció de la seva Conselleria.

Segons han indicat els socialistes, han demanat a la consellera que es "disculpi públicament" després de saber-se que "s'ha apropiat" d'un aparcament públic amb un punt de recàrrega elèctrica a la Direcció General de Transport, destinat a vehicles públics de la seva Conselleria per al servei d'inspecció.

"Actituds com aquestes han de ser reprovades i demanen una disculpa pública per part de Vidal, i el compromís que aquestes no poden ser maneres de fer", ha considerat el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Marc Pons.

.

Categoría

Illes Balears