El Govern autoritza la pròrroga del contracte de serveis del sistema d'informació de recepta electrònica.

El Govern autoritza la pròrroga del contracte de serveis del sistema d'informació de recepta electrònica.

PALMA, 20 Oct.

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres la pròrroga del contracte de serveis de manteniment, suport i desenvolupament del sistema d'informació de recepta electrònica del Servei de Salut balear (IbSalut), RELE21-P, per un import de 1.009.702 euros.

Així ho ha anunciat aquest divendres en la roda de premsa posterior al Consell de Govern el portaveu de l'Executiu autonòmic, Antoni Costa, qui ha detallat que el termini d'execució del contracte entre l'IbSalut i l'empresa Isoft Sanidad, SA, es va establir entre el 9 de febrer de 2022 i el 8 de febrer de 2024, i ara es prorroga 24 mesos més.

El sistema d'informació de recepta electrònica és la eina bàsica per a la prescripció i dispensació de la recepta electrònica utilitzat pel Servei de Salut balear des de 2006. Permet prescriure medicaments i productes sanitaris finançats pel sistema sanitari públic, així com dispensar-los a les farmàcies comunitàries de les Illes o de la resta del país o als serveis de farmàcia hospitalaris del Servei de Salut.

Categoría

Illes Balears