El Govern confirma que Córdoba va pressionar condicionant l'estabilitat a un sobresou de 4.000 euros. El Govern confirma que Córdoba va pressionar condicionant l'estabilitat a un sobresou de 4.000 euros.

El Govern confirma que Córdoba va pressionar condicionant l'estabilitat a un sobresou de 4.000 euros.  

El Govern confirma que Córdoba va pressionar condicionant l'estabilitat a un sobresou de 4.000 euros.

El Govern es mostra tranquil perquè, a causa de l'acord amb Vox, el diputat de Formentera "no és decisiu"

PALMA, 7 Des.

El portaveu del Govern, Antoni Costa, ha confirmat aquest dijous que el diputat de Sa Unió i president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, pretendia "condicionar l'estabilitat del Govern" pressionant "no en funció dels interessos de Formentera i els seus ciutadans, sinó en funció dels seus interessos personals".

Així s'ha expressat preguntat en una roda de premsa per si és cert, com va denunciar Sa Unió, que Córdoba va pressionar el Govern per rebre un sobresou de 4.000 euros. "El que van dir els representants de Sa Unió a la roda de premsa és cert", ha declarat Costa aquest dijous.

El vicepresident ha reconegut que la situació no és agradable pel Govern -Córdoba és un dels diputats que donaven suport a l'Executiu- però en qualsevol cas s'ha mostrat tranquil per l'estabilitat, ja que el seu vot "no és decisiu" comptant amb l'acord amb Vox.

"Ens agradaria que no s'hagués produït la situació a Formentera, però òbviament l'estabilitat del Govern i la majoria parlamentària no està compromesa de cap manera pel diputat de Formentera", ha apuntat.

Tags

Categoría

Illes Balears