• dijous 30 de març del 2023

El Govern convoca ajuts de lloguer per 8,7 milions i agilitza els tràmits per pagar abans

img

Habitatge començarà a pagar els ajuts del Bono Jove el 15 de novembre

PALMA, 28 Oct.

>

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha anunciat aquest divendres la convocatòria d'ajudes al lloguer del 2022, dotades en total amb un pressupost de 8,7 milions d'euros, amb la intenció de, gràcies a la renovació del programari i la tramitació exclusivament telemàtica, abonar l'ajuda a la primera meitat de l'any 2023.

En una roda de premsa, Marí ha explicat que aquesta convocatòria se suma als 4,1 milions del Bono Jove fins a sumar un pressupost d'ajuts a l'habitatge d'uns 13,5 milions d'euros.

Pel que fa als detalls de la convocatòria, el responsable d'Habitatge ha assenyalat que estarà obert, després de publicar-lo al BOIB aquest dissabte, del 15 de novembre al 15 de desembre.

Sobre els requisits, ha explicat que podran sol·licitar citar-ho nuclis familiars amb lloguers inferiors a 900 euros i rendes que no superin els 24.318 euros i 32.425 euros en cas de famílies nombroses.

Com a novetat, el límit de 3.000 euros anuals d'ajuda s'aplicarà a tots els beneficiaris .

El conseller ha avançat, a més, que el proper 15 de novembre està previst tenir resolta la convocatòria del Bono Jove per poder començar a pagar aquesta ajuda als beneficiaris.

XOX

Notícies més vistes Avui