• dilluns 5 de juny del 2023

El Govern convoca processos d'estabilització de 555 places de funcionaris i 181 de laboral a Serveis Generals

img

PALMA, 16 Set.

El Butlletí Oficial de Balears (BOIB) publicarà aquest dissabte diverses convocatòries de processos de estabilització de 555 places de personal funcionari i 181 de persones dels Serveis Generals de la Comunitat Autònoma.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i la directora general de Funció Pública, Carmen Palomino , han presentat en roda de premsa els detalls de la convocatòria, emmarcada en l'objectiu de reduir la temporalitat als Serveis Generals de la CAIB al zero per cent al llarg del 2024.

Segons han explicat, el procés d'estabilització consistirà, d'una banda, en un concurs de mèrits i, de l'altra, en un concurs oposició que es convocarà, han recalcat alhora.

Així, han insistit, tant els qui aspiren al concurs de mèrits, que podria resoldre veure's a la primera meitat del 2023, com els interessats a participar en el concurs oposició, previst per a la segona meitat del proper any, s'han d'inscriure en els 20 dies hàbils a partir de dilluns que ve.

Al mateix temps , han recalcat que el procés d'inscripció es farà exclusivament de manera telemàtica, encara que s'hi habilitaran espais presencials de suport.

XOX

Notícies més vistes Avui