El Govern destina 5.000 euros a una campanya de divulgació dels programes Erasmus+ Joventut i Cos Europeu de Solidaritat.

El Govern destina 5.000 euros a una campanya de divulgació dels programes Erasmus+ Joventut i Cos Europeu de Solidaritat.

PALMA, 24 de gener.

El Govern destinarà 5.000 euros a una campanya de divulgació dels programes Erasmus+ Joventut i Cos Europeu de Solidaritat, ja que el 2023 només s'hi van executar "només" 285.000 euros dels 750.000 euros pressupostats per a aquests dos projectes.

Així ho ha explicat aquest dimecres la consellera de Famílies i Assumptes Socials, Catalina Cirer, en una roda de premsa en què ha assenyalat que encara no es coneix el pressupost que es destinarà als programes el 2024, ja que depèn dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE), però que "probablement" no serà inferior a la partida de l'any anterior.

Cirer ha explicat que des de la seva Conselleria consideren "necessari" fer un "esforç" de divulgació d'ambdós projectes perquè es puguin materialitzar els pressupostos. "Un pressupost d'una institució que no s'executa és un fracàs", ha apuntat. D'aquesta manera, el Govern destinarà una mica més de 5.000 euros a les entitats i ajuntaments que vulguin participar perquè divulguin els dos projectes.

Categoría

Illes Balears