• dimecres 30 de novembre del 2022

El Govern explica que, per risc, els bancs no concediran hipoteques avalades per l'Executiu a rendes baixes

img


PALMA, 24 Oct.

El vicepresident i conseller de Transició Ecològica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha explicat aquest dilluns que les entitats bancàries, per risc, no concediran hipoteques avalades per l'Executiu autonòmic a rendes baixes.

A la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Yllanes, ha assenyalat que després de l'acord amb les entitats bancàries, la concreció legal és a prop.

Segons ha detallat el vicepresident, la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, ha explicat durant la reunió del Consell de Govern les característiques de l'aval.

D'aquesta manera, Sánchez hauria traslladat a la resta de l'Executiu autonòmic que l'aval està pensat "més per a l'emancipació de joves que per a nuclis familiars".

Sobre el llindar de renda, fixat inic ialment en més de 68.000 euros, i la possibilitat que les rendes més baixes acabin quedant fora de l?ajuda, segons Yllanes, la consellera ha explicat que per sota d?un cert nivell, que no ha especificat, el més probable és que els departaments de risc de les entitats bancàries no concedeixin els préstecs.

XOX

Notícies més vistes Avui