Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Govern i Felib convida a un seminari sobre contractació pública amb fons MRR per a l'Administració Local. El Govern i Felib organitzen un seminari sobre contractació pública en execució de Fons MRR per a l'Administració Local.

El Govern i Felib convida a un seminari sobre contractació pública amb fons MRR per a l'Administració Local.

El Govern i Felib organitzen un seminari sobre contractació pública en execució de Fons MRR per a l'Administració Local.

PALMA, 30 març.

El Govern, a través de la Direcció General de Fons Europeus, i la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (Felib) han organitzat un seminari sobre contractació pública en l'execució dels Fons MRR dirigit a l'Administració Local.

En una nota de premsa, la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació ha informat que la Direcció General de Fons Europeus i la Felib han organitzat un seminari web sobre les especialitats de la contractació pública en l'execució dels fons MRR dirigit als alcaldes, secretaris, interventors i responsables dels fons europeus de les administracions locals.

La directora general de Fons Europeus, Bàrbara Barceló, ha subratllat en la seva intervenció que Balears va ser la primera comunitat en realitzar l'adaptació de plecs tipus per a contractes finançats amb MRR. Barceló també ha posat en valor aquestes accions formatives que duen a terme la direcció general ja que "constitueixen una eina molt útil per als gestors de fons europeus".

D'altra banda, la formadora del seminari i secretària de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la CAIB, Matilde Martínez, va explicar el treball de l'administració autonòmica per a l'adaptació i el compliment amb les obligacions de gestió dels fons MRR en matèria de contractació. En una exposició molt detallada i tècnica, Martínez ha explicat les especialitats de l'expedient de contractació, l'execució del contracte i el plec tipus, entre altres.

Per últim, la directora general de Fons Europeus ha recordat que totes les accions formatives que organitza l'Oficina d'Inversions Estratègiques (OIE) estan registrades i disponibles pels gestors a la web de l'OIE.