Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Govern incorpora deu nous autobusos de major capacitat per reforçar diverses línies del TIB.

El Govern incorpora deu nous autobusos de major capacitat per reforçar diverses línies del TIB.

PALMA, 11 Juny.

La Conselleria de Habitatge, Territori i Mobilitat ha incorporat deu nous autobusos de fins a 75 seients i 18 metres de longitud, que permetran reforçar diferents línies de la xarxa TIB, amb l'objectiu de donar resposta a l'increment d'usuaris del transport públic en els darrers mesos.

La directora general de Mobilitat, Lorena del Valle, ha explicat que els nous vehicles s'incorporaran al servei durant aquesta setmana --quatre unitats van començar a circular aquest dilluns-- i permeten ampliar la capacitat de les línies en prop de un 15 per cent.

Amb aquest augment de la flota també es pretén dotar de més possibilitats de reforços a la operativa diària de la xarxa TIB. Vuit d'aquestes noves unitats --les de pis alt i 75 places--, s'incorporaran a dues de les línies més sol·licitades pels residents, com són la línia 401 Cala Millor–Palma i la 302 Can Picafort–Alcúdia–Palma.

Els altres dos autobusos són de pis semi-baix amb capacitat de 57 seients cadascun i circularan a les línies A32 Can Picafort-Alcúdia-Palma i la 504 Tolleric-Palma.