• dijous 30 de març del 2023

El Govern inicia la tramitació d'una "profunda modificació" de la Llei de Cooperatives de Balears

img

Es tracta d'una actualització de l'anterior, aprovada el 2003

L'Executiu autonòmic en destina més de 1 ,4 milions d'euros en convocatòries per al teixit econòmic social PALMA, 22 Jul.

El Govern iniciarà la tramitació d'una "profunda modificació" de la Llei de Cooperatives de Balears, que va ser aprovada el 2003, i destinarà més d'1,4 milions d'euros a tres convocatòries adreçades al teixit econòmic social.

Així ho ha anunciat el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela , aquest divendres en roda de premsa, després del Consell d'Economia Social i Cooperativisme de les Illes.

"La normativa necessita adaptar-se després de 20 anys", ha dit el conseller, que ha explicat que la nova norma es guiarà per diversos eixos, com "fomentar la fórmula cooperativa, facilitar l'estructura i el funcionament emprat esarial, eliminar càrregues i tràmits i simplificació administrativa, o reforçar vies de finançament i incorporar la perspectiva de gènere".

En aquest sentit, ha assenyalat que compten amb un calendari "de molt curt termini" per dur-la a terme i ha esperat que el mes d'octubre la nova norma pugui arribar al Parlament.

Notícies més vistes Avui