• divendres 31 de març del 2023

El Govern lamenta la mort d'un treballador de la construcció a Sant Llorenç

img

Negueruela recorda que s?estan investigant les causes del sinistre laboral

PALMA, 19 Set.

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha lamentat la mort d?un treballador d?una empresa de la construcció a Sant Llorenç des Cardassar, que va tenir lloc aquest dissabte.

L'home, d'uns 40 anys, va morir després de quedar atrapat entre la pala duna màquina i una paret. El succés va tenir lloc aquest dissabte al voltant de les 21.00 hores i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor s'ha fet càrrec de la investigació.

En roda de premsa després del Consell de Govern, Negueruela ha recordat que el Govern ha realitzat "molta feina des de fa anys" per intentar reduir el nombre d'accidents laborals. Per això, va crear "un òrgan per a això" com és l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (Ibassal), "que no existia a la nostra comunitat".

"És cert que es han fet moltes campanyes específiques sobretot en obres de construcció”, ha afirmat, per després subratllar: “Veiem com la sinistralitat als llocs on hi ha campanyes ja hi ha una reducció”.

Amb tot, ha insistit que les Balears hi ha hagut una baixada d'accidents, fins i tot els mortals. "Cap treballador ha de morir al seu lloc de treball. S'ha d'investigar, però en el camp de la construcció s'està treballant molt", ha acabat.

XOX

Notícies més vistes Avui