El Govern no aclareix si es pot mantenir el concert econòmic amb l'Aixa-Llaüt si continua la segregació.

El Govern no aclareix si es pot mantenir el concert econòmic amb l'Aixa-Llaüt si continua la segregació.

PALMA, 8 Set.

El Govern no ha aclarat si es pot mantenir el concert econòmic amb l'escola Aixa-Llaüt si continua amb la segregació per sexes durant el curs escolar 2023-2023, tot i que ha assegurat que l'Executiu "està negociant" la continuïtat del concert econòmic.

Així ho ha indicat el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, en una roda de premsa oferida aquest divendres i en ser preguntat per si el concert amb el centre educatiu es podria mantenir si continua la segregació, ha respost que "no ho sap".

No obstant això, ha desmentit que s'hagi eliminat l'Aixa-Llaüt del concert econòmic amb la Conselleria d'Educació i Universitats, i ha assenyalat que el Govern "estudia totes les fórmules jurídiques per establir negocions amb el centre educatiu i veure les possibilitats que hi ha".

El portaveu del Govern ha llançat un missatge de "tranquil·litat" als pares, docents i alumnes del centre, a més ha insistit que el concert "no està trencat" atès que "l'expedient no està tancat". En ser preguntat si la permanència del concert econòmic amb una escola que segrega per sexes aniria en contra la LOMLOE, ha assegurat que "no".

Categoría

Illes Balears