El Govern obre la inscripció per als cursos de català de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

El Govern obre la inscripció per als cursos de català de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

PALMA, 8 de gener.

El Govern ha obert, des de dilluns i fins al 19 de gener, la inscripció per als cursos de català de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

Segons ha informat la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport en nota de premsa, en aquesta convocatòria, que va de febrer a maig de 2024, es promou l'oferta dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA, que poden ser presencials, semipresencials, virtuals i a distància.

En total, són 12 els municipis que s'han adherit a l'oferta de cursos: Alaró, Andratx, Búger, Calvià, Consell, Eivissa, Inca, Llucmajor, Montuïri, Palma, Sant Joan i Santa Maria del Camí.

Caldria assenyalar que la matrícula s'ha de fer de forma telemàtica i les classes començaran la setmana del 5 de febrer i acabaran la setmana del 19 de maig de 2024. Tant els cursos presencials com els virtuals consten de 75 hores, i els semipresencials de 35 hores.

Aquesta formació s'afegeix als 18 cursos inicials de llengua catalana que s'estan duent a terme en diferents centres educatius i associacions de famílies.

El director de l'IEB, Llorenç Perelló, ha destacat que "aquesta convocatòria complementa la formació de català inicial que s'ha dut a terme en diversos punts de les Illes, a través dels instituts i associacions de famílies, una formació que també es continua realitzant durant el període de gener a maig".

Categoría

Illes Balears