Notícies Balears.

Notícies Balears.

El Govern organitza 50 activitats pel 8M sota el lema 'Per les dones grans, per les grans dones'. El Govern programa 50 activitats entorn al 8M sota el lema 'Per les dones grans, per les grans dones'.

El Govern organitza 50 activitats pel 8M sota el lema 'Per les dones grans, per les grans dones'.

El Govern programa 50 activitats entorn al 8M sota el lema 'Per les dones grans, per les grans dones'.

PALMA, 4 Març.

El Govern ha presentat aquest dilluns un total de 50 activitats en totes les illes amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, sota el lema 'Per les dones grans, per les grans dones', que començaran el dia 4 de març i finalitzaran el 6 d'abril.

Així ho ha anunciat la consellera de Família i Afers Socials Catalina Cirer, en roda de premsa davant els mitjans, qui ha destacat que s'ha treballat "de manera conjunta" amb els Consells Insulars, així com amb l'Ajuntament de Palma, per organitzar aquests actes i que "totes les administracions posin el focus en el que realment importa: els drets de les dones", ha subratllat.

A més, ha comentat que la consigna d'enguany ret homenatge a aquelles dones "que no van voler renunciar a la seva carrera, encara quan no eren ben vistes o estaven reservades pels homes". Al seu torn, ha indicat que el 72 per cent de les persones que viuen soles en l'actualitat són dones, segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística, per la qual cosa "cal treballar de manera conjunta per donar resposta a aquesta solitud no sol·licitada i donar-los accés als recursos contra la violència de gènere".