• dimecres 7 de juny del 2023

El Govern recolza l'esport femení amb ajudes que sumen més de 150.000 euros

img

PALMA, 30 Ago.

El Govern balear, a través de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, dóna suport a l'esport femení amb ajudes que sumen més de 150.000 euros.

Segons ha informat el Govern en nota de premsa, la Conselleria d'Afers Socials i Esports ha publicat aquest dimarts al BOIB la concessió dels ajuts a l'esport femení corresponents a la temporada 2021/2022 per un valor total de 152.453,85 euros.

Els ajuts es divideixen en dues línies, l'objectiu de les quals és fomentar, visibilitzar i normalitzar l'esport femení, reptes marcats a la línia de foment de la igualtat a l'esport que vol potenciar l'Executiu. Aquestes subvencions complementen les ajudes ordinàries per a clubs i esportistes que preveu la Direcció General dEsports.

D'una banda, es concedeixen 30 ajudes a equips femenins o amb participació de dones que participen en competicions de categoria nacional. Aquesta línia beneficia 25 clubs d'esports individuals o col·lectius, com l'hoquei, el voleibol, el bàdminton, el futbol, ​​el tir amb arc, la natació o el tennis de taula. Els ajuts sumen un total de 127.181,21 euros.

D'altra banda, els ajuts de formació tècnica esportiva beneficien 37 dones. El total concedit és de 25.272,64 euros, que subvencionen formació esportiva de nivell 1, 2 o 3 i formació esportiva no reglada com a cursos de jutge, nutrició, psicologia esportiva, etcètera.

Les entitats i persones beneficiàries es poden consultar al BOIB d'aquest dimarts, 30 d'agost del 2022.

Aquesta convocatòria es va posar en marxa el 2017, es mantindrà per a la nova temporada i se suma a altres ajudes generals per a clubs i esportistes que també gestiona la Conselleria d'Afers Socials i Esports --per exemple, per a desplaçaments, transport de material esportiu, organització d'esdeveniments, esportistes destacats, etcètera--.

Notícies més vistes Avui