• dimecres 7 de juny del 2023

El Govern subratlla que és "fals i insidiós" plantejar que Sánchez "s'ha beneficiat" amb el decret llei de temporalitat

img

Defensa que és "rotundament fals" que el decret llei de temporalitat inclogués" cap punt" sobre les places d'auditors de la Sindicatura

PALMA, 10 Ago.

El Govern ha assegurat, aquest dimecres, que és "fals i insidiós" plantejar que la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, "s'ha beneficiat de cap modificació" en relació amb les places d'auditors de la Sindicatura i "molt menys que ho hagi promogut".

En un comunicat, la Conselleria de Presidència ha aclarit que en cas d'haver realitzat la integració del cos d'auditors de la Sindicatura, "tampoc no suposava cap benefici" per a la consellera Sánchez.

D'aquesta manera, l'Executiu balear ha respost a les declaracions realitzades aquest dimecres per la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Núria R ira, en què ha demanat la compareixença de Sánchez per aquest assumpte.

En detall, el Govern ha asseverat que és "rotundament fals" que el text del decret llei 6/2022 de mesures urgents per a reduir la temporalitat a l'ocupació pública, aprovada pel Consell de Govern el 13 de juny, inclogués "cap punt" relatiu a les places del cos d'auditors de la Sindicatura de Comptes de Balears.

"Es va cometre un error amb el text que es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears, que en cap cas era l'aprovat pel Consell de Govern, i el text publicat sí que va recollir equivocadament aquesta referència a la Sindicatura", ha aclarit .

Per això, des del Govern han explicat que, "com bé sap Riera, va ser un error que es va corregir immediatament, arribant el decret llei a la seva validació al Parlament amb l'equivocació resolta" . "Si no hagués estat un error material, el decret llei no hauria pogut corregir-se per aquesta via i s'hauria d'haver fet a través de la tramitació parlamentària", han finalitzat.

Notícies més vistes Avui