• dimarts 21 de març del 2023

El grup de pop psicodèlic Bilo guanya el PopRock 2022

img

PALMA, 25 Set.

L'Ajuntament de Palma ha informat, aquest diumenge, que el grup de pop psicodèlic Bilo ha guanyat el PopRock 2022.

En una nota de premsa, Cort ha indicat que després de la celebració de les dues semifinals els passats 9 i 10 de setembre, aquest dissabte a la nit va tenir lloc la final a Ses Voltes en un concert amb entrada gratuïta i lliure.

En primer lloc, ha quedat Bilo, JaneYo en segon lloc i Marc Mas Carbonell en tercer lloc.

El tinent d'alcalde de Cultura i Benestar Social i impulsor de la recuperació del concurs PopRock per a Palma, Antoni Noguera, ha estat l'encarregat de lliurar el premi Toni Reynés als membres de la formació.

Noguera ha manifestat que “aquesta edició del PopRock 2022 posa de manifest la bona salut que gaudeix el panorama musical a Palma, Mallorca i Balears”. El PopRock d'aquest any, en la 25a edició, ha comptat amb la participació de 134 grups.

Bilo és una banda de pop psicodèlic formada a Mallorca per joves amb ganes d'aportar novetat a l'escena musical del moment . Està format actualment per Driss Stadig (guitarra i veu), Marc Mas (bateria i veu), Sebastian Bass (baix), Víctor Ariza (teclats) i Tomi Solbas (guitarra, teclats i veu).

Bilo com a guanyador del Concurs PopRock 2022 actuarà dins de la programació de les Festes de Sant Sebastià 2023. La valoració daquest contracte serà de 3.000 euros + IVA. El segon i tercer classificat també actuaran a la Revetla.

Notícies més vistes Avui