El Grup Enel i Endesa, reconfirmats per un any més a l'índex Dow Jones Sustainability World.

El Grup Enel i Endesa, reconfirmats per un any més a l'índex Dow Jones Sustainability World.

PALMA, 9 Des.

El Grup Enel i Endesa han estat confirmats un any més a l'índex Dow Jones Sustainability World. En nota de premsa, el Grup Enel ha informat de la confirmació de la seva inclusió, una vegada més, en l'índex Dow Jones Sustainability World, que reconeix el compromís del Grup cap a un model energètic d'emissions zero, fomentant la descarbonització de l'economia global, la innovació oberta i les pràctiques responsables de gestió empresarial.

Endesa ha estat igualment confirmada per 23 any consecutiu en el prestigiós Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World), entre les vuit 'utilities' elèctriques amb millor rendiment en sostenibilitat a nivell mundial. A més, ha estat confirmada en el DJSI Europe per segon any consecutiu.

Aquesta inclusió està basada en l'avaluació de sostenibilitat corporativa que S&P realitza anualment. En l'edició 2023, unes 260 'utilities' elèctriques han estat avaluades i Endesa ha assolit una puntuació de 86/100.

S&P ha reconegut així l'excel·lència d'Endesa en pràctiques de gestió empresarial responsable com els drets humans, la gestió de la innovació, les oportunitats de mercat, el desenvolupament del capital humà i la gestió dels grups d'interès.

A més, el lideratge en sostenibilitat d'Endesa és reconegut mundialment a través de la presència en altres índexs i ratings de sostenibilitat reconeguts, com la qualificació AAA en MSCI ESG, els índexs Euronext Vigeo-Eiris 120, sèrie d'índexs FTSE4Good, la qualificació 'Prime' de ISS ESG i l'Índex d'Igualtat de Gènere de Bloomberg, entre altres.

.

Tags

Categoría

Illes Balears