Notícies Balears.

Notícies Balears.

El IMAS augmentarà en 100 places la Xarxa d'Inclusió Social per a persones sense llar. El IMAS aumentarà en 100 places la Xarxa d'Inclusió Social per a persones sense llar.

El IMAS augmentarà en 100 places la Xarxa d'Inclusió Social per a persones sense llar.
El IMAS aumentarà en 100 places la Xarxa d'Inclusió Social per a persones sense llar.

PALMA, 11 Març.

El conseller de Benestar Social i president de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), Guillermo Sánchez, ha anunciat que s'ampliarà en més de 100 places la Xarxa d'Inclusió Social destinades a acollir a persones sense sostre.

Amb aquesta suma, segons ha traslladat als mitjans aquest dilluns, "se superaran les 600 places a la Xarxa". Per desenvolupar aquesta mesura, primer es canviarà la licitació de contracte menor de les 20 places aprovades per la situació d'emergència a l'hivern a un contracte major amb una durada de quatre anys.

A més, ha informat que s'està elaborant una altra licitació amb relació a un nou immoble que permetrà afegir altres 50 places a la Xarxa i, finalment, Sánchez ha assegurat que es treballa en l'adquisició de Ca l'Ardiaca, la titularitat de la qual pertany a Es Refugi, pel que "hi haurà un increment de 30 places".

Paral·lelament, Sánchez ha xifrat en voltant de 400 les persones que es troben en l'actualitat en situació de sense llar a Palma, incloent-hi aquells individus que habiten en infravivendes i assentaments. Aquesta dada ha tingut accés el Consell de Mallorca a partir d'un estudi elaborat pel Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, ha indicat.