El judici al cantant Miquel Roldán per presumpte assetjament a un alumne se celebrarà a l'abril després de no haver-hi conformitat.

El judici al cantant Miquel Roldán per presumpte assetjament a un alumne se celebrarà a l'abril després de no haver-hi conformitat.

PALMA, 1 de desembre.

El judici contra el cantant Miquel Roldán per presumptes assetjaments a un alumne se celebrarà el 2 d'abril de 2024 (11.30 hores) després de no arribar-se a cap acord entre les parts. El Ministeri Públic demana per a ell un any de presó.

Segons l'escrit del fiscal, l'artista, que hauria estat professor de la víctima, menor d'edat en el moment dels fets, va començar a jugar amb ella a pàdel a finals del 2020 a Marratxí, fins que al setembre del 2021 el menor va deixar de relacionar-se amb ell per no sentir-se còmode amb la confiança presa i la diferència d'edat.

Fiscalia sosté que l'acusat no va respectar aquesta decisió i de forma persistent va intentar posar-se en contacte amb el menor, enviant-li missatges per xarxes socials i presentant-se a tornejos de pàdel on jugava.

Així mateix, va intentar concertar partits amb ell a través d'una aplicació i, un cop bloquejat pel menor de totes les aplicacions, Roldán es va personar a casa del pare de la víctima per obtenir explicacions pel cessament de la relació. També un dia es va personar al seu institut, generant en el menor "angoixa i desassossec".

El 17 de desembre del 2021, el Jutjat d'Instrucció nº11 de Palma va dictar l'ordre prohibint a l'encausat aproximar-se o comunicar-se amb el menor.

Per tot el relatat, Fiscalia demana per al cantant la pena d'un any de presó i interessa que se li imposi la prohibició d'acostar-se al menor a una distància mínima de 300 metres durant dos anys. Així mateix, haurà d'indemnitzar la víctima amb la quantitat de 600 euros pels perjudicis morals ocasionats.

Tags

Categoría

Illes Balears