• dimarts 21 de març del 2023

El judici contra el jove acusat de provocar un accident mortal a Menorca tindrà lloc al novembre

img

La vista prèvia ha finalitzat sense acord entre les parts

En el succés va morir un home i la seva parella, embarassada de set mesos, va perdre el nadó

PALMA, 3 Oct.

L'Audiència Provincial de Balears ha assenyalat per al novembre el judici contra el jove de 24 anys acusat de provocar un accident a Maó ( Menorca) en què va morir un home i la seva parella, embarassada de set mesos, va perdre el seu nadó.

La Secció Primera ha celebrat aquest dilluns la vista prèvia a Palma, que ha finalitzat sense acord entre les parts . El judici tindrà una durada de cinc dies.

Cal recordar que la Fiscalia demana per a l'acusat quatre anys de presó, a més de la prohibició de conduir cotxes i motos durant sis anys.

Els fets van passar el març del 2021 a Menorca. Segons l'escrit del fiscal, el jove anava amb un cotxe que no era de la seva propietat i sense assegurança obligatòria, i conduïa sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

Després de provocar un accident a Maó (Menorca ), l'acusat suposadament va reprendre la marxa cap a Moll de Ponent en direcció a la carretera Me-1, "practicant maniobres notòriament perilloses".

En concret, continua Fiscalia, l'acusat va seguir en sentit Ciutadella i , mentre realitzava una avançament, va envair "per complet" el carril esquerre, xocant de front amb un cotxe. Com a resultat, el conductor de l'altre vehicle va morir a l'acte i la seva parella va perdre el nadó.

El Ministeri Fiscal marca com a responsable civil directe el Consorci de Compensació d'Assegurances i l'amo del cotxe que conduïa l'acusat. A més de les penes de presó, el noi s'enfronta a una indemnització en concepte de responsabilitat civil de 254.435,4 euros.

Notícies més vistes Avui