El menor ferit en un accident de moto al circuit de Llucmajor evoluciona favorablement. El menor ferit en un accident de moto al circuit de Llucmajor evoluciona positivament.

El menor ferit en un accident de moto al circuit de Llucmajor evoluciona favorablement.

El menor ferit en un accident de moto al circuit de Llucmajor evoluciona positivament.

PALMA, 13 Oct.

El menor de 15 anys ferit el passat dimecres en un accident de moto al circuit de Llucmajor evoluciona favorablement a l'Hospital Son Espases, segons han informat a Europa Press fonts del centre.

L'adolescent es troba encara ingressat a la UCI de Pediatria, però es preveu que al llarg del dia passi a planta d'hospitalització.

L'accident va tenir lloc el dimecres cap a les 18.45 hores. Una ambulància medicalitzada va estabilitzar al pacient i el va traslladar a Son Espases en estat greu.

Mentrestant, continua en estat crític la nena de deu anys que aquest dijous va col·lidir amb un cotxe quan anava en bicicleta a Capdepera (Mallorca).

L'accident va tenir lloc a les 16.10 hores a la Ma-15 (carretera de Manacor), a la rotonda amb el camí de Na Ferrana, a Capdepera.

La nena va sortir deslligada de la bicicleta i va impactar contra el parabrises del cotxe. Es va activar el metge del PAC de Capdepera i una ambulància de suport vital avançat, que van assistir a la menor en el lloc de l'accident i després la van traslladar a l'Hospital.

Categoría

Illes Balears