El menor fugit del centre de Quatre Pins és detingut.

El menor fugit del centre de Quatre Pins és detingut.

PALMA, 10 Nov.

El menor fugit aquest dimecres del centre socioeducatiu Quatre Pins, on complia una mesura judicial de règim semiobert, va ser detingut la passada nit en un edifici de La Soledad, a Palma.

   La detenció del jove es va produir a les 22.40 hores d'aquest dijous, quan agents policials havien muntat un dispositiu al barri per a la seva localització, segons han informat a Europa Press fonts properes a la investigació.

   El menor tenia una denúncia prèvia de maltractaments per part de la seva exparella i uns agents que estaven dins d'un vehicle estacionat per a realitzar la vigilància, es van trobar amb el menor a La Soledad.

   En parar-lo, el menor va intentar escapar i els agents el van atrapar quan va entrar al portal d'un edifici i va pujar fins a l'última planta. En el moment de la detenció, el jove portava un ganivet.

   La fugida es va produir la nit de dimecres al voltant de les 20.00 hores i aquest jove ja té antecedents de no retorn, segons va indicar la Conselleria de Famílies i Afers Socials en un comunicat.

.

Tags

Categoría

Illes Balears