• divendres 31 de març del 2023

El nen assetjat a Lloseta agraeix el suport de la gent i assegura que li ha pujat "molt la moral"

img

PALMA, 2 Set.

El nen assetjat a Lloseta ha publicat aquest divendres un vídeo en una xarxa social agraint el suport de la gent, un fet que li ha pujat "molt la moral i la felicitat".

"Moltes gràcies a tots els que m'heu enviat vídeos de felicitació després del que em va passar”, arrenca el jove a la publicació, enviant després un missatge a tots els que puguin estar passant per una situació similar. "Els diria tantes coses... que sempre passeu d'això i si se segueix repetint, ja prendreu mesures", conclou.

Cal recordar que els fets es van conèixer aquest dijous, quan el germà gran del afectat va denunciar en xarxes socials el cas de bullying en una publicació viral en què explicava el patiment del petit.

"Ha arribat a casa i el primer que ha fet és posar-se a plorar i dir que aquesta vida és una merda, que no volia viure més", va publicar el jove al seu compte d'Instagram.

L'incident va passar dimecres a les instal·lacions d'una escola de Lloseta, quan el petit va portar un pastís a la escola per celebrar el seu aniversari, però els seus companys, en comptes de cantar-li 'aniversari feliç', van modificar la lletra de la cançó cridant-li "gros", "foca" i altres insults.

Seguint amb el relat publicat en xarxes, després d'això el nen es va asseure sol al pati i el grup de nens va continuar assetjant-lo. El jove indicava en aquesta publicació que el seu germà "fa quatre anys que està en aquest col·legi aguantant insults, baralles, escopinyades i més", i acusava els professors de "fer els ulls grossos".

A més, lamentava que un nen de tan curta edat digui que vol treure's la vida i advertia que "la majoria de suïcidis comencen per ximpleries com aquestes".

XOX

Notícies més vistes Avui