• dilluns 5 de juny del 2023

El nombre de beneficiaris de l'Ingrés Mínim Vital s'incrementa un 34% en els dos darrers mesos a les Balears

img

PALMA, 31 Oct.

El nombre de beneficiaris de l'Ingrés Mínim Vital a les Balears ha crescut un 34 per cent en els dos últims mesos, segons les dades que ha fet públiques aquest dilluns el Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions.

En concret, la cobertura d'aquest subsidi arriba a 18.311 persones a l'arxipèlag, de les quals més de 8.000 són menors d'edat.

D'altra banda, a les Balears s'han concedit fins ara 3.498 prestacions amb el Complement d'Ajuda per a la Infància (CAPI), que preveu aportacions mensuals d'entre 50 i 100 euros per llar, segons l'edat del menor destinatari.

En total, hi ha 6.762 titulars de l'Ingrés Mínim Vital, el nombre d'expedients resolts ha augmentat un 19% des de l'última actualització estadística que correspon a mes de juliol, i la majoria corresponen a dones, que constitueixen el 60 per cent de totes les sol·licituds resoltes a l'arxipèlag.

A més, al 66 per cent de les llars on es rep l'Ingrés Mínim Vital a Balears hi ha almenys un menor que resideix o està càrrec del titular de l'ajuda.

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha engegat, fa deu dies, una iniciativa per arribar on hi pugui haver persones vulnerables i en risc d'exclusió social de manera que un autobús informatiu recorrerà fins a 40 localitats espanyoles per buscar possibles beneficiaris d?aquest ingrés que no han demanat la prestació

Notícies més vistes Avui