Notícies Balears.

Notícies Balears.

El nou visor d'Urbanisme de Cort ja està a disposició de professionals i ciutadans. El nou visor d'Urbanisme de Cort ja està a disposició de professionals i ciutadans.

El nou visor d'Urbanisme de Cort ja està a disposició de professionals i ciutadans.

El nou visor d'Urbanisme de Cort ja està a disposició de professionals i ciutadans.

PALMA, 9 d'abril.

El nou visor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, que inclou el Pla vigent i estructurador de 2023, mantenint les aportacions del Pla General del 98, i el Pla de Reforma Integral de la Platja de Palma (PRI) aprovat l'any 2015, així com totes les modificacions adaptades al planejament, ja ha estat posat a disposició tant de professionals com, també, de ciutadans.

Així ho ha comunicat aquest dimarts, en roda de premsa, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Palma, Óscar Fidalgo, qui ha valorat el "salt qualitatiu" que s'ha donat amb el nou visor d'Urbanisme, al qual s'ha referit com a "una eina fonamental per conèixer les circumstàncies urbanístiques de la ciutat", fent-lo "molt més àgil i accessible i amb informació molt més completa i detallada que l'anterior", la qual cosa ha considerat important en un moment "convuls" a causa de la "convivència de moltes normes que poden arribar a fer poc clara la comprensió de l'ordenació urbanística de la ciutat".