• dimecres 7 de juny del 2023

El Palau de Marivent acollirà la tradicional recepció dels Reis a la societat balear el proper 4 d'agost

img

PALMA, 28 Jul.

Els Reis oferiran el proper dijous 4 d'agost, a partir de les 21.00 hores, la tradicional recepció a la societat balear al Palau de Marivent, que serà per primera vegada escenari d'aquest esdeveniment.

Així, malgrat que altres anys aquesta cita ha tingut lloc al Palau de la Almudaina i que s'havia comentat que aquest estiu es podria dur a terme al Castell de Bellver, els Reis Felip VI i Letizia han decidit finalment celebrar aquesta ja tradicional recepció que solen oferir al costat de la Reina Sofia, al Palau de Marivent. p>

Cal recordar que Felip VI iniciarà la seva agenda a Balears aquest mateix divendres, amb diferents audiències al Palau de l'Almudaina, amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, el president del Parlament, Vicenç Thomas, l'alcalde de Palma , José Hila, i la presidenta del Consell de Mallo rca, Catalina Cladera.

A més, el diumenge 31 de juliol, la Reina Letizia assistirà a la clausura de la 12a edició de l'Atlàntida Mallorca Film Fest, que se celebrarà al Centre Cultural La Misericòrdia, i, per altra banda, el despatx entre el Rei i el president del Govern, Pedro Sánchez, tindrà lloc dimarts 2 d'agost al Palau de Marivent.

XOX

Notícies més vistes Avui