• dimarts 6 de juny del 2023

El Parc Nacional de Cabrera rebrà fins a 337.000 euros per a projectes de conservació ambiental i patrimonial

img


PALMA, 25 Oct.

Les àrees d'influència socieconòmica del Parc Nacional de Cabrera rebran fins a 337.000 euros per a projectes de conservació ambiental i patrimonial, segons ha informat aquest dimarts la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

En una nota de premsa, la Conselleria ha indicat que al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) s'ha publicat la resolució del conseller Miquel Mir per la qual s'aprova la convocatòria per al 2022 de subvencions per a actuacions a l'àrea d'influència socioeconòmica del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.

La finalitat de la convocatòria que , aquest any, està dotada amb un màxim de 337.690,94 euros, és incentivar iniciatives per millorar el nivell i la qualitat de vida i promocionar el desenvolupament sostenible de les poblacions de les àrees d'influenc ia socioeconòmica del Parc Nacional.

Els beneficiaris de la convocatòria són els ajuntaments de Palma i Ses salines, els únics situats a l'àrea d'influència socioeconòmica.

Són actuacions subvencionables les que tinguin per objecte la conservació o restauració del patrimoni natural o arquitectònic; la conservació d'infraestructures i equipaments destinats a facilitar-ne el gaudi, el coneixement, l'ús compatible, la seguretat i l'accessibilitat de les persones al medi natural; la divulgació dels valors i la importància del Parc Nacional entre amplis sectors de la societat local; i garantir la compatibilitat i integració de les activitats i els usos tradicionals amb la finalitat i els objectius del Parc Nacional potenciant la millora tecnològica, incorporació comercial i projecció social; entre d'altres.

Els projectes objecte de subvenció es poden haver iniciat a partir de l'1 de gener de 2022 i han d'haver finalitzat el 30 de juny de 2024. El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals , a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB.

XOX

Notícies més vistes Avui