• diumenge 29 de gener del 2023

El Parlament aprova la llei que simplifica la normativa de les autoritzacions ambientals integrades

img

PALMA, 2 Nov.

El ple del Parlament balear ha aprovat aquest dimecres el Projecte de llei de règim jurídic i de procediment de les activitats subjectes a autorització ambiental integrada.

El text ha estat aprovat amb els vots a favor dels grups del Pacte --Unides Podem, PSIB, MÉS per Mallorca-- i del Grup Mixt, mentre que ha comptat amb els vots en contra o l'abstenció del PP, Cs, Vox, El PI-Proposta per les Illes Balears i el diputat no adscrit, Max Benalal.

Durant el debat del projecte de llei, el ple ha rebutjat les quatre esmenes que quedaven 'vives' després de la tramitació parlamentària, les quals havien estat presentades per El PI, Maxo Benalal i el Grup Mixt.

El Projecte de llei té com a finalitat crear un text normatiu propi i exclusiu en la matèria, dacord amb lexperiència en laplicació de l a normativa d'autoritzacions ambientals integrades i l'adequació a la normativa bàsica sobrevinguda, per actualitzar i simplificar així la normativa autonòmica.

Durant la defensa del text, el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha exposat els motius per a l'elaboració d'aquesta normativa i ha agraït la tasca dels grups "per enriquir" al llarg de la seva tramitació aquest projecte de llei amb les seves esmenes.

Notícies més vistes Avui