• dimarts 6 de juny del 2023

El Parlament rebutja instar el Govern a procedir a l'equiparació salarial de les Forces i Cossos de Seguretat

img


PALMA, 25 Oct.

El ple del Parlament ha rebutjat aquest dimarts dos punts de una Proposició No de Llei (PNL), presentada per Ciutadans, per instar el Govern a procedir a l'equiparació salarial de les Forces i els Cossos de Seguretat de l'Estat, així com a sol·licitar l'increment de la taxa de reposició d'efectius destinats a les Illes .

Després de la votació a la sessió plenària, el Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs) Balears ha censurat el rebuig del Pacte --PSIB, MÉS per Mallorca i Unides Podem-- a aquests dos punts de la iniciativa .

"Lamentablement, durant la comissió on vam debatre aquesta iniciativa al setembre, els grups que formen el Govern no van presentar cap esmena, ni van buscar el consens per poder arribar a acords", ha assenyalat el diputat de Cs Juanma Gómez, qui ha declarat que "aquests punt s són bons per als treballadors de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i també per als ciutadans de Balears”.

Finalment, Gómez ha assegurat que “votar en contra de la taxa de reposició és votar en contra que vinguin nous efectius a Balears”.

Notícies més vistes Avui