• dimecres 7 de juny del 2023

El Parlament votarà dimarts la llei de joventut i debatrà la proposta de rebaixa fiscal del PP

img

La Cambra votarà la convalidació del decret per reduir la temporalitat

PALMA, 22 Jun.

< p> El Parlament celebrarà dimarts que ve diverses sessions plenàries seguint el format habitual del període extraordinari de sessions que inclouran, entre altres assumptes, la votació de la llei de joventut i el debat de la proposició de llei del PP de rebaixa fiscal. p>

La portaveu adjunta del PP a la Cambra autonòmica, Nuria Riera, ha celebrat que "per fi" la proposta del rebaixa fiscal 'popular' registrada el passat mes de gener i que suposaria un estalvi de fins 200 milions d'euros per als ciutadans de les Balears.

Riera ha defensat que "ara que tot puja i que tot està tan car, és el moment de baixar impostos" i ha traslladat el compromís del PP i de la seva presidenta, Marga Prohens, que si la proposta no surt endavant "s'aprovarà als s els primers mesos de la propera legislatura, si governa el PP".

La portaveu del PSIB, Pilar Costa, ha explicat que, per altra banda, la Cambra votarà la llei de joventut, que impulsarà polítiques per a els joves, i debatrà la convalidació del decret de mesures urgents per reduir la temporalitat.

Notícies més vistes Avui