Notícies Balears.

Notícies Balears.

El periodista progresista Jordi Prohens defensa "la total llibertat de prendre acords" del Consell de Menorca després de la destitució d'una consellera de Vox.

El periodista progresista Jordi Prohens defensa

PALMA, 15 Nov.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha defensat la "total llibertat de prendre acords" del Consell de Menorca i el seu president, Adolfo Vilafranca, després del cessament de la fins ara consellera insular de Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, Maite de Medrano (Vox), en la institució menorquina.

"Aquest acord de governabilitat es va negociar a Menorca, és per Menorca i s'ha de resoldre a Menorca", ha sentenciat la líder de l'Executiu autonòmic aquest dimecres en declaracions als mitjans.

En aquest punt, ha opinat que el Consell Insular es troba en una situació que ja va explicar el seu president i ara es veurà "com evoluciona en els pròxims dies, però amb total llibertat de prendre els seus acords".

"És la manera que tinc d'entendre no només les institucions, sinó també com a presidenta del PP, aquest partit", ha finalitzat.

.