• dimecres 7 de desembre del 2022

El Poliesportiu Sant Ferran acull activitats de tres federacions balears i activitat esportiva de caràcter social

img

L'àrea d'esports del Consell col·labora amb entitats i federacions que actualment practiquen les activitats a les seves instal·lacions

PALMA, 18 Jun

El Poliesportiu Sant Ferran acull activitats de fins a un total de tres federacions balears i activitat esportiva de caràcter social, gràcies a la col·laboració de l'àrea d'Esports del Consell de Mallorca amb entitats i federacions.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en nota de premsa, aquest dissabte el Poliesportiu Sant Ferran de la institució insular viu una activitat esportiva intensa. Les instal·lacions, recentment renovades, acullen un curs de l'escola d'entrenadors de la Federació de Futbol de Balears, els entrenaments de les seleccions de la Federació Balear de Natació, concretament en les modalitats de natació sincronitzada i waterpolo, i de la Federació Balear de Voleibol.

El camp de futbol també rep tres grups que practiquen esport adaptat de tipus social i formatiu-integrador, amb equips procedents de la Fundació Mallorca Integra, que treballa amb persones amb diversitat funcional. També, de la Fundació Reial Mallorca, en què participen clubs professionals que compten amb equips de discapacitat intel·lectual, i que disputaran un partit entre la selecció de participants de programes socials de la Fundació i l'equip Genuine RCD Mallorca. A aquests dos grups, cal afegir-hi les activitats esportives que duen a terme diferents membres de l'organització Projecte Home, que permet facilitar la millora de l'estat físic, psicològic i social del col·lectiu que integra els programes.

Sant Ferran és la seu dEsports del Consell de Mallorca, un espai esportiu on aquestes entitats tenen preferència dús quan es tracta del foment de lesport base. Les instal·lacions han estat reformades des del 2020, amb un projecte de millora que, en les dues primeres etapes, ha comptat amb una inversió de gairebé 520.000 euros per millorar vestidors i banys; sistemes de reg i hidrants; la instal·lació de plaques fotovoltaiques; pintura de pistes i altres zones polivalents; la renovació íntegra del camp de futbol 11, set i de rugbi; l'adequació de places d'aparcament del poliesportiu, i un control digitalitzat d'accés a les instal·lacions.

El Poliesportiu Sant Ferran, ubicat al carrer Uruguai, a Palma, és una instal·lació esportiva propietat del Consell, que a actualment disposa de camp de futbol, ​​pistes, piscina descoberta i un pavelló interior, i està oberta a federacions, clubs i altres entitats, amb els quals manté acords d'ús. Les instal·lacions estan subjectes al lloguer per part d'entitats esportives, centres escolars i associacions. La temporada 2022-2023, l'espai rebrà una mitjana de 800 persones usuàries al dia procedents de 10 federacions, 12 clubs, 32 entitats esportives i quatre centres educatius.

Notícies més vistes Avui